Over ons

Kwaliteit op maat van de landbouwer

Vermeulen Construct ontwikkelt preimachines onder eigen naam en is ook actief op het gebied van stalinrichting. Onze werknemers zijn stuk voor stuk specialisten op het gebied van metaalconstructie, elektriciteit, ventilatie en voedering. 

 • Machines voor preiverwerking:
  Voor iedere stap in het proces van de preiteelt heeft Vermeulen Construct de geschikte oplossing in huis. Onze planters, rooiers, rijenfrezen, pelmachines en verpakkingsmachines staan garant voor productiviteit en topkwaliteit.

 • Stalinrichting:
  Vermeulen Construct is uw specialist voor stalinrichting voor varkens en pluimvee. Wij zorgen voor een perfecte afwerking van uw stal op vlak van elektriciteit, ventilatie, luchtwassing, voedersystemen of mestscheiding. Vermeulen Construct is ontwikkelaar en verdeler van het unieke VEDOWS stalsysteem voor mestscheiding.

 • Constructie op maat:
  Vermeulen Construct is de ideale toeleverancier van uw metaalconstructie op maat voor preiverwerking, stalinrichting of voor andere sectoren.

Waarom kiezen voor Vermeulen Construct?

 • Reeds 30 jaar ervaring in de landbouwsector
 • Innovatieve en duurzame oplossingen
 • Stipte service, 24 uur op 24
 • Een familiaal bedrijf dat garant staat voor continuïteit

Onze geschiedenis

Vermeulen bestaat uit twee verschillende vennootschappen die allebei actief zijn in de landbouwsector. Samen staan ze garant voor duurzame oplossingen voor preiverwerking en stalinrichting. Geert Vermeulen startte in 1990 de activiteiten rond stalinrichting op. In 1998 voegden Hein Vermeulen en Conny Adriaen zich bij het bedrijf en werd de eerste vennootschap opgericht. In het jaar 2000 werd een tweede vennootschap opgericht met Johan, Geert en Hein Vermeulen en Conny Adriaen.