Preiverwerking

Kwaliteit en productiviteit voor uw preiverwerking

Vermeulen Construct is een specialist op het gebied van preiverwerking. Wij produceren en verdelen alles voor de teelt van prei.

Onze machines zijn steeds ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in de sector en op basis van waardevolle feedback die we krijgen vanuit de markt. Op die manier is Vermeulen Construct altijd in staat om machines te produceren die kwaliteit en productiviteit garanderen.

 • Preiplantmachines
  Onze preiplantmachines maken de grond open en laten de preiplant neerkomen zodat de kwaliteit van de plant het best blijft behouden en mooi recht neerkomt, zodat ze beter groeit.

 • Rijenfrezen
  De rijenfrezen en aanaarders van Comeb zijn makkelijk aanpasbaar aan verschillende omstandigheden en robuust gebouwd voor een lange levensduur.

 • Preirooiers
  Een hoge productiviteit halen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van uw product. Dat is de uitdaging van iedere preiteler. Preirooiers van Vermeulen Construct combineren deze twee vereisten als geen ander.

 • Preipellers
  Preipellers van Vermeulen Construct leveren u een hoge capaciteit per uur op en laten u toe om grote volumes prei snel te verwerken en tegelijk om een zeer proper eindproduct af te leveren. Preipellers zijn beschikbaar met verschillende opties, bv. met of zonder snijkast.

 • Preicarrousel
  Met de preicarroussel vangt u efficiënt de verwerkte prei op en legt u een buffer aan om nadien gemakkelijker te kunnen sorteren. Carrousels van Vermeulen Construct zijn beschikbaar in verschillende lagen voor een zo efficiënt en productief mogelijke sortering van de prei.

 • Verpakking
  Onze machines zorgen voor een perfecte afwerking van uw preiproduct, inclusief snijden op maat, wegen en verpakken. Wij bekijken voor u de specifieke verpakkingseisen, maar leveren steeds een gebruiksvriendelijke machine af die weinig onderhoud vergt.

Heeft u vragen over preiverwerking?

Ieder project is uniek. Wij helpen u graag bij specifieke vragen over preiverwerking. Geef ons gerust een seintje op T: (+32)57 22 41 21 of (+32)475 65 34 25 of mail ons op infyo@vmermweuvlecnconbsntriufct.be.